Du har inga produkter i din varukorg.

Du har inga produkter att jämföra.

Sk

Om oss på Fiskaonline

Om företaget
Fiskaonline är Eslövs Fiskeshops satsning på försäljning av sportfiskeartiklar via internet. Både Eslövs Fiskeshop och Fiskaonline ägs och drivs av ABC fishing AB. Bakom företaget står 3 stycken fiskeentusiaster - Andreas Englesson, Bill Lindstedt och Christian Englesson.

Vårt mål: 100% nöjda kunder!
Vår ambition är att Eslövs Fiskeshop ska bli en självklar plats för folk i mellanskåne att handla sin fiskeutrustning på. Med ett brett sortiment och stort kunnande vill vi erbjuda våra kunder det bästa inom fiske. Vare sig det handlar om en liten krok till mörtmete eller en helt ny utrustning till torskfiske, har vi något för alla! I vår butik står alltid kaffet på och tips & trix och allmänt fiskesnack uppskattas alltid!

Vår målsättning med Fiskaonline är att sidan ska utvecklas till att bli en ledande sida där försäljning av fiskeutrustning kombineras med fisketips och fiskenyheter. Vi kommer lägga stor vikt vid att hålla sidan uppdaterad med säsongsbetonade fisketips och nyheter. God service och den senaste utrustningen till konkurenskraftiga priser är för oss en självklarhet!

Vi som arbetar på Eslövs Fiskeshop


Anställda på Eslövs FiskeshopAndreas Englesson
Jag är en inbiten gäddfiskare men som likt min bror testat på fisket med de flesta metoder och efter de flesta arter. Gång efter annan har jag dock fallit tillbaka till gäddfisket. Med kävlinge ån runt knuten läggs stor del av tiden vid detta legendariska vatten, men blekinge skärgård ligger fortfarande mig varmt om hjärtat och besöks ett par gånger per år trots att fisket inte går att jämföra med hur det var för 6-7 år sedan då Jag började fiska där.Mitt personbästa på gädda, 15.78, är klart den fångst Jag är mest stolt över, men häftigaste fångsten är nog en mal på 2m+ från Frankrike. I bäckmörker blev jag och vår kära vän Daniel Dahl, i en alldeles för liten gummibåt, bogserade tvärs över dammen av denna urstarka fisk. Klart nervkittlande!   Bill Lindstedt NilssonAnställda på Eslövs Fiskeshop
Gäddrekord på 11,8kg är mitt bästa fiskeminne. En fisk som jag lyckades ta under en tio dagars vårsattsning efter gädda. Vill ni höra på många ursäkter någon gång så fråga Christian och Andreas hur det gick för dem under samma sattsning!En nyfrälst gäddfiskare som tidigare fiskade allt mellan himmel och jord. Har på senare år tillbringat många timmar runt om i södra Sverige i jakten på större och större gäddor. När jag inte fiskar gädda är fisket efter gös och abborre stora favoriter. Börjar dock misstänka att Christian och Andreas försöker lura in mig på karpfisket med så vi får se hur det blir med den biten. Fångsten jag är mest nöjd med är mitt nuvarande

 

Anställda på Eslövs Fiskeshop


Christian Englesson
Jag är en all-ätare inom fiske som fiskat det mesta man kan tänka sig. Fastnade i ett gäng år i specimen-träsket då det fiskades allt från mört till karp. Har på senare år ägnat en stor del av tiden på att jaga stora predatorer där gäddan har blivit en favorit. Målet just nu är att ta en gädda över 10kg på fluga, en metod som verkligen är på uppgång i Sverige! Om man ska nämna någon fångst som jag är extra stolt över så skulle nog valet nog falla på en karp som tyngde vågen till 21,3kg.