Du har inga produkter i din varukorg.

Du har inga produkter att jämföra.

Sk

Gäddflugfiske

All utrustning för gäddflugfisket kan du köpa här hos oss på fiskaonline.se!
För att göra det lätt för dig har vi samlat alla produkter för detta fisket i en gäddflugfiske kategori.
 
För de dig som tidigare bara fiskat med fluga efter de mer traditionella flugfiskearterna som regnbåge och havsöring kan det vara svårt att veta vilken utrustning du egentligen behöver för detta fiske. 

Vill du då snabbt komma igång är det enklaste vara att köpa ett färdigt kit, som exempelvis det extremt prisvärda Vision Pike. 
Har du däremot redan testat på metoden och vet att du vill köpa en grym utrustning direkt finns där enhel del att välja på bland våra olika kategorier. 
Ett av marknadens bästa spön för detta fisket är tveklöst Vision Big Daddy spöet, i kombination med Vision big daddy flugrullen och vision big daddy linan har du en oslagbar kombination!

När det kommer till tafsen kan du glömma allt vad nylontafs heter, gäddans sylvassa tänder kapar dessa omgående! Här kör de allra flesta en wire av något slag. Ett smidigt alternativ är Vision Pike Leader som består av en tjock taperad nylontafs med en ståltafs i änden. Vill du knyta själv så kör du tjockare nylontafs med en wire i änden. För att snabbt kunna byta fluga använder du exempelvis Vision Fly Swivel.

När det kommer till gäddflugor sätter bara fantasin gränserna. Stora buskiga flugor med mycket flash brukar vara ett vinnande koncept! Här finns både varianter bundna på krok som tubflugor som de extremt populära Bauers gäddfluga på tub! 

Placering
Fallande ordning

24 per sida

Artiklar 1 till 24 av totalt 30

Sida:
  1. 1
  2. 2
Placering
Fallande ordning

24 per sida

Artiklar 1 till 24 av totalt 30

Sida:
  1. 1
  2. 2